Stränder i närheten av Villa Jansson

Här nedan finner ni lite information om de olika stränderna i Villa Janssons närhet.

Arenalstranden: Här är paradiset för en sol och bad semester ca 1km från Villa Jansson 10-15 min promenad ligger blåflaggade Arenal som är en mycket populär och barnvänlig strand med finfornig sand och all service som en riktig turistpärla skall ha. Mängder med barer och restauranger, allt från lyxiga champangebarer och fina A la carte restauranger till pizzerior och dygnet-runt-öppna kebabkiosker. På sommarkvällarna fylls Arenals strandpromenad med människor i alla åldrar och av alla nationaliteter, då ställer även alla "knallar" fram sina bord och säljer diverse prylar och handarbeten samt konstverk. Här kan man sitta i timme efter timme och njuta av både mat och dryck men även av det gästvänliga klimatet.

 

Granadellastranden: Detta är en liten och mycket mysig stenstrand (badskor)med kristallklart vatten som ligger nere i en ravin, här är det populärt att snorkla ( kan varmt rekommenderas ),här finns uthyrning av parasoll och solstolar under sommarsäsong. Här finns även några små restauranger som serverar både tapas, fisk, och kötträtter här är även paella en specialitet. Hit bör man åka med bil och vi erbjuder privat transport resan tar 10-15 min (7 km) bör besökas!

Hamnen:

Här finns en blandad strand med både klippor, sten samt lite sand ca 4 km från Villa Jansson. Även här finns uthyrning av parasoll och solstolar. Utefter hamnpromenaden finns både caféer,tapasbarer och restauranger allt detta i en mycket mysig och lite äldre " mer spansk" del av Javea.

 

Portitxol Beach/La Barraca:

Denna strand med sten ock lite sand (badskor) ligger ca 5 km från Villa Jansson. Hit bör man åka med bil och vi erbjuder privat transport resan tar ca 10 min. Med Portixolklippan utanför så utgör även denna strand en perfekt plats att snorkla på. Här finns endast en eller två små restauranger som serverar typisk spansk mat.

 

Cala Blanca Beach: Detta är en klippstrand (badskor) med en liten lagun ca 1,5km från Villa Jansson.

Kommentarer

21.01.2018 15:07

Victoria

Har ni några arrangerade vandringsveckor eller specifika vandringsdagar.

22.01.2018 08:16

Robban, Villa Jansson

Hej Victoria, eventuellt kommer det ett sistaminuten erbjudande inom kort men sen syr vi även ihop vandringspaket efter önskemål om man är minst 4 personer. Maila oss via villajansson@hotmail.se

05.01.2018 18:50

Jeanette

Hej. Jag undrar om ni har några boenden att hyra i närheten av Quesada. Vi är en familj på 12 personer och 2 barn under året som vill åka ner en vecka i juli och fira min far som fyller 60 år.

06.01.2018 07:41

Villa Jansson

Hej Jeanette, nej tyvärr där har vi i dagsläget inga boenden/kontakter. Vi fokuserar på Javea med omnejd. Med vänlig hälsning / Robban, Villa Jansson

13.08.2013 12:55

Olle Sundberg

Kjoskägaren i Nyköping tipsade mig... Ser jättefint ut. Lockande !!
Kan man kanske hyra ensam... 6 veckor, eller så...?? Nov, eller jan-mars...
//Olle

14.08.2013 10:52

Robban

Hej Olle! Kontakta oss på villajansson@hotmail.se eller på tele 0737885635 för info. Mvh/ Robban - Villa Jansson

25.04.2013 17:24

Marie-louise Holmberg

Vad fint ni har det hos er,från en som spelade ihop med er vid Jansson.

25.04.2013 23:26

Villa Jansson

Hej Marie-Louise! Tack och välkommen att prova vårat lilla "paradis". Alla gamla kunder från Janssons Kiosk ska givetvis bli lite "extra" bortskämda!/Robban